REZERVACIJA I NAČINI PLAĆANJA

REZERVACIJA

Nakon što odaberete program koja Vam odgovara, imate nekoliko načina kako rezervirati svoje putovanje ili bijeg u prirodu. Prijavite se putem e-pošte, telefonskog poziva ili obrasca koji se nalazi pored informacija kod opisa svakog izleta. Pojedine izlete možete rezervirati i izravno te izvršiti plaćanje u realnom vremenu putem online payment gatewaya.

 

E-pošta: Na našu adresu pošaljite upit o smještaju, putovanju ili izletu za kojeg ste zainteresirani (ime i prezime, broj osoba, datum putovanja i naziv izleta/putovanja ili druge usluge), a mi ćemo odgovoriti u najkraćem roku s daljnjim uputama o raspoloživosti i načinu plaćanja.

 

Ispuna obrasca: Svaki program ima istaknuti obrazac kojeg je potrebno ispuniti s traženim podacima. Klikom na pošalji/send, primamo zahtjev na koji ćemo odgovoriti u najkraćem roku s daljnjim uputama o raspoloživosti i načinu plaćanja.

 

Direktno rezerviranje i plaćanje: Pojedini izleti imaju opciju direktnog rezerviranja i plaćanja. U ovom slučaju dovoljno je ispuniti tražene podatke na rezervacijskom obrascu i slijediti daljnje upute. Online payment gateway vrši se putem WSPay autorizacije i naplate kreditnih i debitnih kartica online – u realnom vremenu.

PLAĆANJE

TRANSAKCIJSKO PLAĆANJE
Transakcijsko plaćanje je moguće izvršiti općom uplatnicom ili Internet bankarstvom.
Nakon poslane ponude i prihvaćanja određenog programa, upućujemo vas na detalje transakcijskog plaćanja. Primit ćete ponudu u kojoj su navedeni svi podaci potrebni za uplatu.
Troškove bankovnih transfera snosi putnik u cijelosti.

 

ONLINE PLAĆANJE KREDITNIM I DEBITNIM KARTICAMA
Za online payment gatewaya primjenjuje se WSPay sustav online autorizacije kreditnih i debitnih kartica (jednokratno u realnom vremenu i obročno). Nakon upisa svojih podataka, preusmjerit ćemo Vas na stranicu za online plaćanje. U slučaju direktnog rezerviranja izleta i time automatskog plaćanja, primit ćete račun o plaćenom izletu, a Agencija će poslati potvrdu rezervacije (račun koji je ujedno i Vaš vaučer).
Plaćanje je moguće obaviti jednokratno putem: Diners, Discover, DinaCard, Maestro, MasterCard, Visa i AmericanExpress karticama.
Plaćanje je moguće na 2-6 rata putem: AmericanExpress, Visa Inspire, Maestro kartica PBZ-a i Diners karticama Erste card cluba.

 

RURAL ESCAPE TOURS j.d.o.o. koristi WSPay za online plaćanja.
WSPay je siguran sustav za online plaćanje, plaćanje u realnom vremenu, kreditnim i debitnim karticama te drugim načinima plaćanja. WSPay kupcu i trgovcu osiguravaju siguran upis i prijenos upisanih podataka o karticama što potvrđuje i PCI DSS certifikat koji WSPay ima. WSPay koristi SSL certifikat 256 bitne enkripcije te TLS 1.2 kriptografski protokol kao najviše stupnjeve zaštite kod upisa i prijenosa podataka.

Plaćanje u stranoj valuti (€)
Sva plaćanja će biti izvršena u hrvatskim kunama. Kreditnu karticu teretimo za iznos dobiven kroz konverziju cijene iz strane valute u kune prema važećem tečaju Erste&Steirmärkische Bank d.d za devize. Svoju konverziju valuta možete provjeriti ovdje. Prilikom terećenja kreditne kartice, isti iznos se pretvara u lokalnu valutu prema tečaju kartične kuće. Kao rezultat ove konverzije postoji mogućnost manje razlike u odnosu na cijenu navedenu na našim web stranicama.

 

Plaćanje u kunama
Naplaćeni iznos na kreditnoj kartici će biti izvršena u lokalnoj valuti – hrvatskim kunama.

 

Plaćanje

 

Uvjeti prodaje
Maloprodajna cijena istaknuta na web stranici agencije (www.ruralescpaetours.com) uključuje sva porezna i druga davanja te valutu plaćanja kune i euro. Sve dodatne doplate poput pristojbi i sličnoga su jasno naznačeni.

 

Opći uvjeti poslovanja agencije su sastavni dio ugovornih odredbi te sadrže sve potrebne informacije u vezi sklapanja ugovora (prodaje/kupovine), opis, način i rok plaćanja i izvršenje ili pružanje usluge te prava kupaca na raskid ugovora po Članku 45. Zakona o zaštiti potrošača, roku za raskid, situacije po kojima je isključeno pravo kupca na raskid ugovora, te uvjete reklamacija odnosno povrata novaca i/ili robe te usluge koje se nude nakon prodaje poput jamstvenih uvjeta koji se daju uz uslugu.

 

U koraku završetka kupnje, svoju narudžbu možete ispraviti prije finalizacija plaćanja. Ugovor o putovanju i Opći uvjeti poslovanja su dostupni na ovoj web stranici i putem PDF dokumenata koje Vam  možemo poslati putem elektroničke pošte.

 

Brinemo o zaštiti vaših podataka. Opis načina zaštite povjerljivih podataka je dostupan na poveznici Politika privatnosti i korištenje kolačića.

 

Izjava o zaštiti i prikupljanju osobnih podataka i njihovom korištenju

RURAL ESCAPE TOURS j.d.o.o. obavezuje se pružati zaštitu osobnim podacima kupaca, tako da prikuplja samo nužne, osnovne podatke o kupcima/ korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza; informira kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovito daje kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici RURAL ESCAPE TOURS-a, poslovni partneri i suradnici odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

 

Izjava o zaštiti prijenosa osobnih podataka

Unos i prijenos osobnih podataka i podataka o broju kreditne kartice zaštićen je najvišim sigurnosnim standardima koje osigurava WSPay sustav za on-line autorizaciju kreditnih kartica u skladu sa zahtjevima kartičara i kartičarskih brendova te PCI DSS standarda. Autorizacija i naplata kreditnih kartica radi se korištenjem sustava WSPay za autorizaciju i naplatu kartica u realnom vremenu.

© Copyright 2018 Rural Escape Tours Ltd. Developed by Up Studio